Poze Slider: 
Echipa Musette

Musette nu inseamna doar pantofi, genti, sau accesorii de lux. In spatele acestei imagini si al brandului stau oamenii, echipa care face ca lucrurile sa functioneze si sa furnizeze cele mai calitative produse finite. Caracterizati prin profesionalism, dedicare, dorinta de autodepasire, disciplina, creativitate si un puternic spirit de echipa, oamenii din spatele Musette au reprezentat motorul progresului acestei companii.
Punand pret pe traditie, Musette se poate lauda cu o echipa de creatie experimentata, in care se manifesta spiritul creativ al designerilor italieni, indrumati de catre Cristina Batlan.
Pastrand linia traditiei, procesul de productie este realizat in cele doua fabrici proprii, punand accentul pe grija fata de pielea folosita, maiestria manipularii acesteia si finisarea fiecarui produs dupa reguli bine stabilite si transmise din generatie in generatie de mesteri. In acelasi timp, necesitatile atingerii unor standarde calitative si de productie in masa, au determinat implementarea unor tehnici si linii de productie moderne, demne de o afacere de asemnea dimensiuni.
Pentru a puncta si mai mult dorinta Musette de a impleti traditia cu modernul, echipa manageriala este alcatuita din tineri capabili sa isi puna amprenta pe traiectoria evolutiei companiei, influentand astfel destinele unei frumoase familii, asa cum este familia Musette.