Poze Slider: 
Branduri Musette

Din dorinta de a oferi clientilor nostri cele mai bune produse in materie de pantofi si genti de lux, compania noastra a lansat in urma cu 12 ani prima colectie sub brand-ul Musette, un brand local care avea sa exceleze prin calitate si care avea sa cucereasca in doar cativa ani, atat publicul romanesc, cat si pe cel european.
Diversificarea productiei, trasarea unor game exclusiviste, precum si patrunderea pe o serie de piete cu un nivel ridicat al culturii vestimentare, cum ar fi cea americana, a dezvoltat necesitatea aparitiei unui nou brand Musette: Cristhelen B.. Caracterizate printr-un sincretism perfect al liniilor clasice cu avangardismul compozitiilor cromatice moderne, pantofii si gentile Cristhelen B. au devenit , in scurt timp, un punct de referinta pe harta Haut-Couture europeana, nord-americana si asiatica.
Tinand cont de succesul inregistrat si de necesitatea acoperirii unei piete deficitare din punct de vedere al ofertelor locale, Musette a facut un nou pas inainte, lansand un brand menit sa satisfaca nevoile vestimentare masculine: Giannini. Pantofii Giannini, pastrand nota eleganta a pantofilor barbatesti italienesti, tind sa creeze o noua perspectiva in ceea ce priveste exigenta produselor vestimentare masculine. Din materiale de o calitate superioara, creati printr-o imbinare a mestesugului cu tehnica echipamentelor moderne, pantofii barbatesti Giannini s-au impus in ultimii ani ca un segment important al colectiilor Musette.